Dakonderhoud Breda

Dakonderhoud in Breda is essentieel voor een lange levensduur van uw dak. Mario van Es Dakbedekking doet dit graag voor u. Zo hoeft u zelf het dak niet op te klimmen en bespaart u een hoop tijd. Laat het onderhoud van uw dak doen door de professionals van Mario van Es Dakbedekking - vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als u vragen heeft.

Waarom dakonderhoud in Breda uitvoeren?

Dakonderhoud in Breda is belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat uw dak in goede staat blijft. Zo gaat het een heel leven lang mee en is het opgewassen tegen alle weersomstandigheden en stormen. Door onderhoud uit te voeren, kunt u scheuren of andere schade ofwel voorkomen, ofwel snel constateren, en zo vervelende gevolgen zoals lekkages voor zijn. 

Veel platte daken in Nederland zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen is zeer sterk materiaal dat goed bestand is tegen de wisselende weersomstandigheden en kan grote krachten verdragen. Het is belangrijk om een plat dak goed te onderhouden; zo kan het tot wel 20 jaar mee gaan. Dakonderhoud in Breda van een plat dak vereist wat meer werk dan bij schuine daken. Bladeren, vuil en water vallen niet zo makkelijk naar beneden en daarom is het van belang het dak regelmatig schoon te vegen en de afvoer te reinigen. Omdat een plat dak wat kwetsbaarder is dan een schuin dak, is het aan te bevelen twee keer per jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat uw dak in perfecte staat blijft.

Geef uw dakonderhoud in Breda uit handen

Vindt u dakonderhoud in Breda lastig? Dat begrijpen we als professionals goed. We nemen het onderhoud van uw dak dan ook graag voor u uit handen. Als ervaren dakdekkers weten we precies hoe we uw dak het beste kunnen reinigen. Wat er moet gebeuren, is afhankelijk van de huidige staat en of er bijvoorbeeld mossen en algen op het dak aanwezig zijn. Mario van Es Dakbedekking zorgt er bij het dakonderhoud in Breda altijd voor dat uw dak weer in topconditie is. Door uw dak jaarlijks te laten onderhouden, voorkomt u eventuele schade en hoge kosten voor een reparatie of renovatie. Mocht uw dak toch (deels) toe zijn aan vernieuwing, dan helpen we u graag uit de brand. We zijn naast dakonderhoud in Breda gespecialiseerd in dakrenovaties. Ook leggen we geheel nieuwe dakbedekking bij een nieuwbouwproject. U kunt voor al onze diensten vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact op met Mario van Es Dakbedekking

Wilt u meer weten over dakonderhoud in Breda of Mario van Es Dakbedekking inschakelen voor het onderhoud? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn dé partner voor alles dat met uw te maken heeft en staan met plezier voor u klaar.