Reactie plaatsen

Reacties

Frank van Groesen
2 maanden geleden

Mario heeft ons dak van een nieuwe laag bitumen voorzien. Zeer netjes gewerkt. Mario communiceert snel en duidelijk, denkt met je mee, is vriendelijk en komt afspraken na. Een zeer betrouwbare vakman die ik absoluut iedereen kan aanraden!

Martin Braams
2 maanden geleden

Breda, 21 januari 2023.

Vanmorgen precies volgens afspraak kwam eigenaar Mario met zijn medewerker Jacques om 8.30 uur bij ons langs om het platte garagedak van onze garage opnieuw waterdicht te bekleden met een nieuwe laag bitumen. Er werden ook weer nieuwe loodslabben aangebracht en goed vastgezet in de gevel met een speciale klem en afgewerkt met een flexibele voegkit. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en wij hebben Mario ervaren als een professionele vakman die erg kundig te werk gaat. Wij bevelen hem daarom iedereen in Breda en omstreken aan wanneer er dakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Mvgr. familie Braams

Joris Rau
5 maanden geleden

Mario heeft ons dak geisoleerd en nieuwe bitumen gelegd. Netjes en goed gewerkt. Komt afspraken na. Denkt met je mee. Makkelijk contact houden. Wij zijn zeer tevreden en zouden Mario zeker aanraden voor dakwerkzaamheden.

anja van venrooy
een jaar geleden

vakkundig en goede contacten. en snelle service.
een goede aanrader voor al u daken. veel contact overleg alles. hele aardige mannen.

Eric Soethout
2 jaar geleden

Mario is 'n vriendelijke, beleefde, vakkundige dakdekker. Geeft vrijblijvend advies en is niet dwingend. Stond met de afgelopen feestdagen meteen klaar voor 'n spoedklus.Duidelijke afspraken en meedenkend. Netjes, snel en goed geholpen. Voor het vervangen van 'n ander dak schakel ik zeker Mario weer in.

Danny staneke
3 jaar geleden

Vakkundige dakdekker , sneller service , hele goede materialen . Gewoon een aanrader !

hendrik agostien
3 jaar geleden

Vanesdakbedekkingen Bedankt voor het repareren van ons dak en jullie snelle service.

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen